WP_20131001_002-normal.jpg

Syksy on vuodenaika, jolloin tapaamme mielellämme perhettä ja ystäviä kotonamme. Luonnon vaihtaessa hitaasti väriä ja iltojen pimentyessä sinulla on mahdollisuus päästä juhlistamaan syksyä ystäviesi kanssa Black Editionilla, Air Wickin uudella väriä vaihtavalla tuoksukynttilällä. Kaikissa sateenkaaren väreissä hehkuvilla valotehosteillaan ja lumoavilla tuoksuillaan se auttaa sinua luomaan kotiisi kutsuvaa tunnelmaa.WP_20131001_001-normal.jpg

Air Wickin uudet Black Edition -tuoksukynttilät ovat eteerisiä öljyjä sisältäviä tuoksukynttilöitä, jotka sytytettyinä levittävät ympärilleen miellyttävän hedelmäistä tuoksua. Apple & Cinnamon -tuoksussa raikas omena täydentyy mausteisella kanelilla, ja Purple Blackberry Fig -tuoksussa yhdistyvät mehukkaat karhunvatukat ja viikunat. Viihtymään kutsuvat tuoksut hellivät aisteja ja luovat tilaan kodikasta tunnelmaa. Pikkujouluaikaan talvista tuoksua ja lempeää valoa antava tuoksukynttilä on myös mainio lahjaidea.

Black Edition -tuoksukynttilöiden erikoisuutena ovat asteittain väriä vaihtavat, sateenkaaren eri väreissä hehkuvat valotehosteet. Mustassa lasilyhdyssä on läpinäkyviä koristekuvioita, jotka luovat tilaan kiehtovia kuvioita, kun kynttilän liekki heijastaa vahan läpi pehmeää, rauhallista hehkuaan. Vaihtuvat värit syntyvät LED-teknologian avulla, joka on asennettu turvallisesti lyhdyn pohjaan, kuumuudelta eristettyyn osioon. Kynttilä sammuu itsestään, kun vahaa on palamatta noin kaksi senttimetriä. Black Edition -kynttilöiden lasilyhtyjä on saatavana kahdella eri koristekuvioilla. 

Black Edition -kynttilöiden palamisaika on jopa 30 tuntia. Kynttilän elinikä pitenee, kun sen sydän pidetään noin yhden senttimetrin pituisena eikä kynttilää polteta kerralla neljää tuntia kauemmin. Kynttilän lyhty on valmistettu lasista ja se sisältää pariston, joten käytetty tuote on lajiteltava kierrätykseen. Tuoksukynttilät eivät sovellu allergisten tai tuoksuille yliherkkien henkilöiden käyttöön.

Tuoksu viimeistelee sisustuksen:

  • Ihmisen hajuaisti on suoraan yhteydessä aivojen muistia ja tunne-elämää sääteleviin keskuksiin.
  • Siksi tuoksut vaikuttavat alitajuisesti tapaan, jolla ihminen kokee tilan.
  • Tuoksusisustaminen on sisustamisen nouseva trendi, jossa tuoksuja käytetään korostamaan kodin tai julkitilan tunnelmaa.
  • Tuoksut voivat vaikuttaa esimerkiksi rentouttavasti, virkistävästi, aktivoivasti tai rauhoittavasti.
  • Tuoksuilla voidaan myös korostaa toivottuja ominaisuuksia, esimerkiksi: Sitrushedelmät ja minttu tuovat tilaan raikkautta, ja puhtaiden lakanoiden tuoksu ilmavuutta. Nahka, ruusu ja mahonki viestivät arvokkuutta. Kurkun ja omenan tuoksu antavat vaikutelman suuremmasta tilasta.