Herkullinen ja helppo kasvisruokavaihtoehto

Hälsans Kök Kebab, joka on maustettu muunmuassa korianterilla, pippurilla, kuminalla ja valkosipulilla, muistuttaa perinteistä kebabia - koostumusta myöten. Tarjoile Hälsans Kök Kebab -tuote mielellään lämpimän pitaleivän sisällä vapaavalintaisten lisukkeiden kera tai muuntele yleensä valmistamiasi ruokalajeja tämän kasvisperäisen vaihtoehdon avulla. Kebab maistuu parhaimmalta, jos paistat sen paistinpannussa voissa tai öljyssä.

UUTUUS! Hälsans Kök Kebab
Kasvisperäinen Hälsans Kök Kebab sisältää pääasiassa vehnä- ja soijaproteiinia, sekä kananmunaa. Tämän kebab-tuotteen (n. 280 g/tuotepakkaus) löydät hyvin varustettujen kauppojen pakastealtaista.

Lisätietoja, herkullisia reseptejä Hälsans Kök Kebab-tuotteen valmistamiseen ja koko tuoteperheen löydät:www.halsanskok.fi

Myyntipaikat: Prisma ja Citymarket.
Suositushinta: 4,39-4,69 €.

Pääsin buzzadorina kokeilemaan tätä uutuus tuotetta ja kokemukseni ovat positiivistä. Valmistin tortilloja lisukkeilla ja kaikki meni "kuin kuumille kiville." Suosittelen kokeilemaan. Monipuolinen ja helppo tuote.Maistuu hyvälle.1730_Halsokok_Page2%28600x250%29-normal.