Pääsin hopottajana mukaan testaamaan seuraavaa tuotetta :

Del Monte Smoothie

DelMonte_slider-normal.jpg

Del Monte tuo kauppoihin kesän herkullisimman uutuuden! Kevyen raikkaat Del Monte Smoothiet löydät kaupan jäätelöaltaasta. Maidottomassa smoothiepuikossa yhdistyy jäätelön ja smoothien parhaat ominaisuudet, eikä vastaavaa tuotetta ole ennen markkinoilla ollut. Del Monte Smoothien suutuntuma on pehmeän jäätelömäinen, eikä lainkaan hileinen kuten sorbetissa tai mehujäässä. Makuvaihtoehtoina makea mango sekä raikas vadelma. Del Monte Smoothiet sisältävät jopa 25-30 % aitoa marjaa tai hedelmää, eivätkä ne sisällä keinotekoisia värejä, aromeja eikä lisäaineita ja ne ovat täysin laktoosittomia.

Del Monte Smoothie – Mango

2014-Smoothie-Mango-Portrait  SMOOTHIE-MANGO

Makeassa mangosmoothiessa on käytetty intialaista Alphonso mangolajiketta, joka on tunnettu makeudestaan. Del Monte Mangosmoothie valittiin parhaaksi tämän kesän 10 uutuusjäätelön joukosta K-RuokaPirkka -lehden makutestissa!

Ainesosat: vesi, mangosose (30 %), sokeri, glukoosisiirappi, stabilointiaineet (metyyliselluloosa, guarkumi, johanneksenleipäpuujauhe, karboksimetyyliselluloosa, pektiini, natriumalginaatti), happo (sitruunahappo), värit (annattouute, kurkumiini), dekstroosi, aromi. Eivät sisällä keinotekoisia värejä, aromeja eikä lisäaineita. Laktoositon.

Del Monte Smoothie – Vadelma

2014-Smoothie-Raspberry-Portrait SMOOTHIE-RASPBERRY

Raikkaan vadelmasmoothien valmistukseen on kelpuutettu vain laadukkaimmat marjat. Täydellinen kevyt ja rasvaton välipala tai jälkiruoka, jonka voit nauttia hyvällä omallatunnolla!

Ainesosat: vesi, vadelmasose (25 %), sokeri, glukoosisiirappi, mustaherukkasose (3,7 %), värit (antosyaanit, punajuuriväri, kurkumiini), sitruunatäysmehutiiviste), stabilointiaineet (metyyliselluloosa, guarkumi, johanneksenleipäpuujauhe, karboksimetyyliselluloosa, pektiini, natriumalginaatti), happo (sitruunahappo), limetäysmehutiiviste, aromi. Eivät sisällä keinotekoisia värejä, aromeja eikä lisäaineita. Laktoositon.

Lisää tietoa löytyy osoitteesta :

http://www.hopottajat.fi/delmontesmoothiet/

Oma arvioni tuotteesta on , että voin TODELLAKIN SUOSITELLA!! Hyvän makuinen ja Laktoositon tuote, sopii herkkä vatsaisellekin!! Hyvän makuisia molemmat, maistuu aidolle hedelmälle ja marjalle eikä lisäaineille.

Jos sinuakin kiinnostaa päästä testaamaan erituotteita niin liity ihmeessä hopottajiin http://www.hopottajat.fi/kirjautunut/etusivu#/suosittele

Suosittelukoodi HOP4359